Uitnodiging

Deelname aan Fitherstel

Herstel je fitheid in slechts 10 weken

Fitherstel: Herstel je fitheid in slechts 10 weken

Beste fitness ondernemer, collega,

Er is op dit moment een enorm potentieel aan mogelijke nieuwe leden. Al die mensen die ruim een jaar lang niet sportief actief zijn geweest, kilo’s zijn aangekomen en op televisie steeds te horen hebben gekregen dat overgewicht en een slechte conditie niet echt behulpzaam zijn voor het immuunsysteem. Een groot deel van die mensen weet dat ze echt iets moeten gaan doen, maar de ervaring leert dat ze wachten totdat ze door iets getriggerd worden om in actie te komen…

Om dit potentieel meteen aan te spreken, en niet gespreid binnen te krijgen (via de bekende prima online marketing kanalen bijvoorbeeld), hebben wij het Fitherstel programma bedacht. Het idee van Fitherstel is om mensen in korte tijd te laten ervaren hoe snel zij zich een stuk fitter en gezonder kunnen voelen. Dit is voornamelijk een marketingformat gericht op het aanbrengen van klanten. De sportieve invulling voor de deelnemer bepaal je als sportschool zelf en is uiteraard afhankelijk van de mogelijkheden die jouw club biedt.

De eerste weken na opening van de sportscholen zul je je handen vol hebben aan het weer in actie krijgen van je bestaande leden. Maar daarna wil je natuurlijk direct zoveel mogelijk nieuwe leden! Des te sneller kun je de opgelopen financiële achterstanden weer inhalen. 

Organisatie van het programma
Marketing - No cure no pay

De marketing voor het Fitherstel programma gaat voornamelijk via social media campagnes. Deze richten wij voor elke deelnemende sportschool speciaal in, waardoor het bereik in jouw regio zo effectief mogelijk is. Hierbij doen wij (om te beginnen) een voorinvestering van €200,-. Dit verrekenen we vervolgens door middel van inhouding op de uitbetaling van de deelnemersfee van de eerste twee deelnemers. Het grote voordeel is dat je zelf niet eerst reclamegeld uit hoeft te geven. Heb je te weinig deelnemers om te kunnen verrekenen? Dan is het risico voor ons. 

We ontwikkelen daarnaast een marketingpakket dat je kosteloos kunt gebruiken in jouw omgeving, o.a. voor free publicity, flyer verspreiding, etc. De reclamevideo om Fitherstel te promoten wordt op dit moment gemonteerd. Wij gaan er alles aan doen om van Fitherstel een succes van te maken. 

Voorwaarden deelnemende sportscholen
Wil je met jouw sportschool deelnemen aan het Fitherstel programma? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in. Na ontvangst van jouw aanmelding als deelnemende sportschool sturen we je de definitieve informatie om straks met je deelnemers aan de slag te kunnen.

Met sportieve groet,

Jan Willem Monhemius

Club Fysio 
info@clubfysio.com

PARTNERS

  • EFAA
  • Leefstijlclub

Aanmelden als deelnemende sportschool

  • Deelnemende sportschool

  • Contactpersoon